Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Світові чемпіони з боксу відвідали Академію спорту в Бучі

Чинний чемпіон Bellator у напівсередній вазі Ярослав Амосов та чемпіон-дебютант Bellator Дмитро Гриценко відвідали Академію спорту в Бучі, де влаштували автограф-сесію для своїх фанатів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що боксери спілкувалися і фотографувалися зі своїми шанувальниками та дарували постери із автографами на пам’ять.

«Ярослав та Дмитро — не лише визнані у світі боксери. Це чоловіки з чіткою позицією, за яку їх поважає кожен українець», –йдеться у дописі.

До того ж, маленькі спортсмени також завітали на зустріч і вистояли величезну чергу з боксерськими рукавицями, щоб отримати підпис чемпіонів, який буде давати їм мотивацію займатись і розвивати себе й надалі.

Нагадаємо, 29-річний Ярослав Амосов – чотириразовий чемпіон світу, триразовий чемпіоном Європи та чемпіон Євразії з бойового самбо.

Під час вторгнення російських військ на Київщину він одразу вступив до лав територіальної оборони та відмовився від поєдинку із британцем Майклом Пейджем, що був запланований в травні 2022 року, адже категорично був проти виїзду з України.

А український самбіст Дмитро Гриценко здобув першу світову перемогу наприкінці лютого 2023 року – в ірландському Дубліні, здолавши італійця Даніеле Скаттіці.

Наразі він служить у ЗСУ, тож вирушив в Ірландію лише за десять днів до поєдинку.

Відео із зустрічі ви також можете переглянути на Facebook-сторінці Інформатора БІГ тут і тут.

Спортсмени дарували постери із автографами на пам’ять

Маленькі спортсмени отримати підпис чемпіонів на своїх боксерських рукавицях

Журналістка Інформатор-БІГ Дарія Сльоза разом із відомими українськими боксерами

Український самбіст Дмитро Гриценко розписався на прапорі України

Раніше Інформатор БІГ  розповідав, що Ярослав Амосов з Ірпеня яскраво переміг американця і захистив титул чемпіона світу з MMA.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко, Дарія Сльоза

Фотографії: Дарія Сльоза

Нагору