Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Кошти зібрані з продажу синглу “Обійми” спрямують на відновлення житлових будинків у Київській області

Трек “Обійми” отримав нове звучання, а кліп було змонтовано з кадрами повномасштабної війни. Творчий витвір назвали Legacy of War Mix. Зібрані з продажу синглу кошти спрямують на відновлення житлових будинків у Київській області.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на UNITED24.

Над реміксом пісні “Обійми” разом зі Святославом Вакарчуком та Робертом Дель Ная з Massive Attack також працював великий друг UNITED24 – Джайлз Дьюлі.

Джайлз – фотограф, очільник Legacy of War Foundation, документує війну росії проти України з 2014 року. Він зробив світлини для цифрового та вінілового випусків синглу “Obiymy”, дизайн яких розробив Роберт Дель Ная.

“Протягом останніх дванадцяти місяців я був безпосереднім свідком того, як Україна протистояла насильницькому та абсолютно невиправданому російському вторгненню. Від передової на Донбасі до Києва, або ж Львова на заході, – я бачив, як Україна об’єдналася для захисту своїх свобод. Цей трек є набагато більшим, ніж про збір вкрай необхідних коштів для відбудови України. Цей трек про те, що ми стоїмо в єдності з країною, яка бореться за свободи, котрі багатьом із нас пощастило сприймати як належне”, – сказав Дьюлі.

Зібрані з продажу синглу кошти перекажуть у Legacy of War Foundation. Згодом вони будуть спрямовані через UNITED24 на відновлення житлових будинків на Київщині.

Світлини від Джайлза Дьюлі

Джайлз Дьюлі зробив світлини для цифрового та вінілового випусків синглу “Obiymy”

Фрагмент кліпу

Раніше Інформатор БІГ писав як молода українська піаністка Христина Михайличенко, якій довелося у 2014 році разом з родиною виїжджати з окупованого росіянами Криму на Київщину, розповіла про те, як її сім’я вдруге через війну залишала рідний дім, але вже в Ірпені. Нещодавно піаністка із Сімферополя перерахувала свій гонорар за концерти класичної музики в Європі на допомогу пораненим українським військовим.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: UNITED24

Нагору