Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Святопетрівському відбувся чемпіонат Київщини з сумо

У Святопетрівському, що в Бучанському районі Київщини, відбувся Відкритий чемпіонат Київської області з сумо серед молоді до 21-го та 23-х років.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Управління фізичної культури і спорту КОДА.

Серед переможців і представники БІГ-регіону Дмитро Волошановський із Святопетрівського та Ольга Дріг з Вишневого. Варто зазначити, що Ольга у ваговій категорії 60 кг серед спортсменок до 21-го року посіла перше місце і стала другою в абсолюті, а до 23-х років – здобула перше й третьою стала у абсолютній категорії.

Загалом у змаганнях взяли участь близько 30 сумоїстів, які розіграли між собою комплекти нагород двох вікових груп, а найсильніші поборолися ще й в абсолютних вагових категоріях.

“Така кількість учасників не була подивом для нас – на це вплинуло багато зовнішніх факторів, але все ж таки спортсмени залишилися задоволені. Цього разу ми трохи розширили географію. Оскільки у Києві зараз проживає достатня кількість внутрішньо-переміщених осіб, ми запросили взяти участь спортсменів з Вінницької, Харківської та Донецької областей”, – коментує організаторка та головна суддя змагань, суддя національної та міжнародної категорії Вікторія Царук.

Відзначимо що серед регіонів області-господарки змагань відмітилися спортсмени Переяслава, Вишневого, Святопетрівського та команда з Гореничів.

Нагороди чекають на переможців

Організатори та судді змагань

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що вперше після деокупації на ірпінському “Чемпіоні” відбувся масовий спортивний захід: відкритий турнір з регбі, присвячений Героям територіальної оборони міста Ірпеня.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: пресслужба Управління фізичної культури і спорту КОДА

Нагору