Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Бородянці відкрили новий ЦНАП

15 березня у Бородянці відкрили новий Центр надання адміністративних послуг, який надаватиме близько 200 видів адмінпослуг.

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на пресслужбу Київської ОВА.

«У Бородянці відбулося офіційне відкриття нового Центру надання адміністративних послуг. Приміщення, де розташовувався попередній ЦНАП, було зруйновано з перших днів повномасштабного вторгнення рф», – йдеться у дописі.

Зазначається, що у заході взяли участь закордонні партнери, представники Бородянської громади та місцеві жителі.

«До відбудови маємо підходити комплексно, враховуючи всі потреби мешканців. Однією з першочергових задач — надання необхідних послуг населенню. Такий сучасний та комфортний ЦНАП, що буде надавати близько 200 видів адміністративних послуг, — чудовий приклад спільної та злагодженої роботи», — сказав т.в.о. Київської ОВА Дмитро Назаренко.

Відомо, що проєкт було реалізовано за сприяння Програми розвитку ООН в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. Також ПРООН та ЄС забезпечили новий Центр відповідною технікою та обладнанням.

Відкриття нового ЦНАПу в Бородянці

В урочистому заході взяли участь закордонні партнери, представники Бородянської ТГ та місцеві жителі

Новий ЦНАП у Бородянці

Раніше Інформатор БІГ вже повідомляв, що у Гостомелі запрацював перший в Україні сервісний центр, який був відкритий після деокупації селища.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору