Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

На Київщині постане нове інвестиційне підприємство – буде майже 100 нових робочих місць

Компанія Unilever оголосила про намір проінвестувати 20 мільйонів євро у нову фабрику з виробництва засобів гігієни, зведену на модернових екологічних засадах, яка запрацює у 2024 році і де буде створено майже 100 робочих місць. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на сайт компанії.

Зокрема, зазначається, що намір проінвестувати 20 мільйонів євро у нову фабрику на Київщині зумовлений бажанням компанії підтримати український бізнес та засвідчити наші довгострокові зобов’язання.

Спорудження фабрики прогнозують розпочати і завершити у 2024 році. Тоді ж і відкриють нове підприємство, яке буде збудоване на принципах найвищих екологічних стандартів з використанням технологій відновлювальної енергії.

У компанії зауважують, що це сприятиме досягненню цілі Unilever щодо чистих нульових викидів у межах ланцюга створення вартості до 2039 року. За словами генерального директора Unilever Україна Василя Бовділова, нове виробництво створить нові робочі місця. Зокрема, йдеться про створення майже 100 нових робочих місць. Продукція фабрики – засоби гігієни брендів Dove, Axe, TRESemmé, Clear – ітиме переважно на український ринок, втім, розглядається й перспектива забезпечення товарами  інших європейських ринків.

ДОВІДКА. Зараз в Unilever працює понад 100 співробітників в Україні. Також з початку повномасштабного вторгнення компанія пожертвувала понад 15 мільйонів євро для надання гуманітарної допомоги українцям, тісно співпрацюючи з установами ООН і місцевими неурядовими організаціями.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що за два місяці у службу зайнятості Київської області звернулись 15,6 тисячі осіб.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

                                                                                                                            Інесса Швець

                                                                                                                            Фото: сайт компанії Unilever

Нагору