Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Еліна Світоліна допомогла у відновленні багатоквартирного будинку в Ірпені

Мер Ірпеня висловив слова вдячності всесвітньовідомій українській тенісистці та амбасадорці UNITED24 Еліні Світоліній за потужну допомогу у відновленні багатоквартирного будинку в Ірпені, по вулиці Київська, 53, ЖК «Мюнхаузен».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Відомо, що днями Еліна пожертвувала на відбудову власні 20000$, а до того 80000$ дала заснована в Україні компанія «Grammarly».

До відновлення житла для понад сотні ірпінських родин долучилися благодійники з різних куточків світу. Зазначається, що що закликом Еліни Світоліної люди пожертвували понад 9000$.

Фонд відновлення Ірпеня також не залишився в стороні передав металоконструкції для відбудови ЖК «Мюнхаузен» на суму 245000 гривень.

Пресслужба уточнює, що у будинку ЖК «Мюнхаузен» 131 квартира, 4 під’їзди. До війни там мешкало 390 ірпінчан, з них близько 90 діток.

«Від імені всієї Ірпінської громади ще раз щиро дякую Еліні Світоліній, компанії «Grammarly», колективу «Фонду відновлення Ірпеня та всім благодійникам, які допомагають нам відбудовувати Ірпінь!» – наголосив мер Ірпеня.

Еліна Світоліна перевела кошти на відновлення житлового комплексу в Ірпені

Раніше Інформатор БІГ також розповідав, що світові зірки підтримали українців у річницю повномасштабного вторгнення рф.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору