Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Вечірній Ворзель: ДТП у стані сп’яніння та напад на правоохоронця

У Ворзелі затримали п’яного водія, що став упоперек проїжджої частини й перешкоджав дорожньому руху та пасажирку, що вдарила правоохоронця по обличчю.

Про це Інформатор БІГ  повідомляє з посиланням на Поліцію Київської області.

Зазначається, що в момент, коли правоохоронці звернулися до водія, той дав по газах та врізався в автомобіль, який був припаркований на узбіччі.

Водій знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння. Правоохоронці звертають увагу, що 42-річний чоловік не реагував на зауваження, а натомість зачинився в машині. У свою чергу, 53-річна пасажирка авто перешкоджала роботі поліцейського, який документував правопорушення, а також поводила себе непристойно та погрожувала правоохоронцю, вдаривши його згодом по обличчю.

За фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, слідчі розпочали досудове розслідування [ч.2 ст.345 ККУ].

Жінці загрожує до 5 років позбавлення волі. Щодо водія позашляховика, то він отримав декілька протоколів. Перший – за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів [ст. 124 КУпАП]. За керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами [ч. 4 ст. 126 КУпАП] санкція статті передбачає накладення штрафу у розмірі 20400 гривень. Також водій відповідатиме за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння [ч. 2 ст. 130 КУпАП].

Раніше Інформатор БІГ вже повідомляв про те, що на Білоцерківщині  п’яний водій істотно перевищив швидкість, опирався правоохоронцям, а під час затримання травмував ногу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору