Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ТРЕШ

Поліція Київщини оголосила про підозру третьому фігуранту п’яних вечірок у столиці

Правоохоронці Київщини оголосили вирок 21-річному блогеру, який був співучасником сексуального насильства та здійснення відеофіксації злочинних дій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням поліцію Київської області.

Працівники слідчого управління поліції Київщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури фігуранту повідомили про підозру [ч. 3 ст. 153 КК України]. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що на початку року компанія молодиків доводила дівчат до стану безпорадності, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумилась із жертв в соцмережах. Тоді правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг та авторами принизливих відео є двоє товаришів, які і поширювали порно в Телеграм-каналі та Інстаграм.

Відомо, що хлопцям вже повідомляли про підозру у виготовленні, зберіганні і розповсюдженні зображень порнографічного характеру (ч. 3 ст. 301 КК України).

Правоохоронці встановили, що організаторами огидних розваг є двоє товаришів

21-річний блогер, який був співучасником сексуального насильства та здійснення відеофіксації злочинних дій

Раніше Інформатор БІГ також розповідав про те, що у столиці затримали організаторів “п’яних вечірок”, які знущались і принижували дівчат, а потім викладали відео у соцмережу.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Фото: Поліція Київщини

Нагору