Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Нічні удари дронами росіян по Київщині: що відомо

Внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об’єкт.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на ГУ ДСНС України в Київській області.

Зазначається, що вночі 22 березня у м. Ржищів Київської області внаслідок атаки росіян частково зруйновані 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків, а також триповерховий навчальний корпус професійного ліцею.

До того ж на 07:00 загинули три особи, травмовані двоє людей, ще одну врятували. За словами рятувальників, ймовірно, що під завалами перебуває щонайменше чотири людини.

За інформацією прокуратури, серед загиблих є також водій швидкої медичної допомоги, який приїхав на виклик. Серед поранених є 11-річна дитина.

Наразі триває пошук трьох цивільних осіб, які можуть бути під завалами. При цьому поліція вказує, що наразі невідома доля ще п’яти людей.

На місці події залучено 111 осіб та 28 од. техніки, з них від ДСНС –  95 осіб та 20 од. техніки, в тому числі Мобільний рятувальний центр швидкого реагування та 2 кінологічні розрахунки.

Оновлення:

  • З  п’ятого поверху зруйнованого шахідами гуртожитку дістали ще одного загиблого під час нічної атаки дронів.
    Четвертою жертвою став 40-річний водій. Чоловік під час повітряної тривоги не спустився в укриття.
  • Станом на 14:30 год 22 березня у Ржищеві виявлено 7 тіл людей, які загинули внаслідок нічної російської атаки безпілотниками.
  • У ДСНС України уточнили, що від атаки постраждав Ржищів Обухівського району Київської області: частково зруйновано 4-й і 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків і триповерховий навчальний корпус професійного ліцею з подальшим горінням. Пожежі ліквідовано.
  • Станом на 18:00 до 8 зросла кількість загиблих внаслідок російської атаки на Ржищів, повідомляє ДСНС. Постраждали 7 людей та врятовано одну людину.

Чергові докази злочинів рф на території Київщини

Працівники ДСНС з самого ранку розбирають завали після нічної атаки дронів

Росіяни завдали нічну атаку дронами по Київщині

Раніше Інформатор БІГ також розповідав про те, що в Ірпені під час вибуху системи автономного електропостачання травмувалися троє людей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору