Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпінській міськраді нагородили бійців 4-ї бригади Нацгвардії

Напередодні Дня національної гвардії України в Ірпені нагородили та відзначили нацгвардійців, які боронять рідну країну.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що сьогодні в Ірпінській міській раді зустріли бійців 4-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України (в/ч 3018).

«Це саме ті мужні хлопці, які прийняли перший бій з ворогом 24 лютого 2022 року в районі аеропорту «Антонов». У той же час їхні побратими вели інший бій в Рубіжному, куди намагалися прорватися окупанти.
У тих боях, захищаючи рідну землю, загинуло майже сотня бійців бригади. Багато було поранено. І це та жахлива і незбагненна жертва, яку платить Україна за свою волю і незалежність», – сказав Олександр Маркушин.

Нагороди для наших захисників

Концерт організований спеціально до роковин створення Національної Гвардії України

Арсен Мірзоян прибув привітати українських Героїв

Українські коміки також приїхали підтримати військових

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що в Україні триває Національна кампанія рекрутингу «Гвардія наступу», в ході якої приймають заяви для вступу у бригади, що визволятимуть країну від російської навали.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору