Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Ржищеві оголосили про збір допомоги постраждалим від атаки дронами

Влада Ржищівської ОТГ оголосила про початок збору допомоги для людей, які постраждали від російської атаки дронами в ніч на 22 березня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на голову громади Крістіни Чорненької.

За її словами, вночі на місто було здійснено атаку дронами, внаслідок чого є загиблі та поранені серед цивільного населення. Деякі втратили житло.

З питань надання допомоги постраждалим (речі першої необхідності, ліки, продукти, будматеріали тощо) слід звертатися до управління соціального захисту населення за телефонами: (04573) 2 14 40, 097 045 80 26

У громаді також оголосили про благодійний збір для підтримки жителів, які фізично постраждали та зазнали втрат. Допомогти коштами можна за номером картки: 5167 8032 5357 3385 Ощадбанк (Ржищівський гумштаб).

«Дякуємо всім, хто залучений до акцій допомоги, виконує рятівні роботи, висловлює слова підбадьорення, надсилає підтримку. Стійкості і сил нам всім пережити наслідки цих цинічних атак росії на наше місто», – резюмувала голова громади.

Раніше Інформатор БІГ також розповідав історію сім’ї Дроценко, яка вижила під час атаки дронами у Ржищеві.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору