Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Укрпошта до річниці звільнення Бучі, Ірпеня та Гостомеля випустить нову марку

У роковини звільнення Київщини Укрпошта планує випустити нову поштову марку «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на генерального директора компанії Ігоря Смілянського.

«За тиждень, 31 березня, ми всі будемо відзначати день звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. День героїзму та болі, день люті та помсти. До цього дня «Укрпошта», в рамках серії «міста – герої», випустить марку «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель», а також листівки та конверти серії», – сказав він.

За словами Смілянського, марки присвячені всім трьом містам-героям Київщини, де є знищена «Мрія», і люди під мостом в Ірпені, і спалена ворожа техніка на вулицях Бучі.

Блок унікальних марок доступний до передзамовлення з 24 березня на сайті «Укрпошти», а через тиждень його можна буде придбати вже у відділеннях.

До того ж Смілянський анонсував запуск продажу річної книги «Марки України за 2021 рік».

Нові поштові марки «Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель»

Анонс запуску продажу річної книги «Марки України за 2021 рік»

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що до річниці повномасштабного вторгнення рф до України, Укрпошта випустила черговий поштовий набір з циклу воєнних марок, але цього разу зі спеціальним посланням російському диктатору.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Фото: Укрпошта

Нагору