Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Жителі Гостомеля отримали гуманітарну допомогу

27 березня гостомельчани отримали гуманітарну допомогу від ГО «Громадський промінь майбутнього» та від БФ «Восток SOS».

Інформатор БІГ був присутній на видачі гуманітарної допомоги та поспілкувався із керівницею громадської організації «Громадський промінь майбутнього» Ларисою Ліщинською.

«Ми – громадська організація, що була зареєстрована в 2019 році, коли мета його створення була зовсім інша. А з 24 лютого все змінилося і нашу допомогу потребувало набагато більше людей, ніж це було раніше. З першого дня повномасштабного вторгнення ми допомагали військовим та доставляли медикаменти, а зараз намагаємося продовжувати надавати підтримку найбільш вразливим категоріям людей, які проживають у рідному селищі та займаємося відновленням житла та встановленням модульних будинків для тих, хто це критично потребує», – пояснила Лариса Ліщинська.

Відомо, що пакунки від волонтерів мали отримати 50 людей, але мешканців прийшло значно більше й тому громадське об’єднання вирішило порадувати близько 60 жителів Гостомеля, які приєдналися пізніше.

До того ж до отримання гуманітарної допомоги доєдналися жителі модульного містечка по вулиці Богдана-Хмельницького 2д, які втратили своє житло під час російської навали на Київщину.

За словами населення, до гуманітарного пакунку входило все необхідне, а саме: крупи, макарони, борошно, цукор, м’ясні та рибні консерви, олія, чай та печиво.

Нагадаємо, ГО «Громадський промінь майбутнього» – це об’єднання засноване волонтерами з Горенки та Мощуна й підтримкою з Чехії, які фінансують виробництво індивідуальних модульних будинків, які наразі виробляються і збираються в Горенці.

Допомога від волонтерів для місцевого населення

Гостомельчани радо приймають благодійну допомогу від волонтерів з Горенки та Мощуна

Громадська організація й надалі продовжує допомагати жителям Київщини

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Горенці відкрили модульне містечко для тих, кого війна залишила без даху над головою.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору