Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Футзальна команда з Бучі здобула срібло на чемпіонаті Київщини

Сьогодні у Броварах завершився фінальний етап чемпіонату Київщини з футзалу, на якому бучанська команда «Скидка» посіла друге місце.   

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Telegram-канал ПРО БРО.

Зазначається, що бучанська команда «Скидка», яка посіла другу сходинку, поступилась першістю броварському  футзальному клубу «Авалон», котрий став чемпіоном Київської області з футзалу. На третьому місці –  мирівська «Дружба» з  Обухівського району.

Чемпіонат області з футзалу організував і провів профільний комітет КОАФ, очолюваний Миколою Логвином. Команди змагались у двох групах. Турнір був досить гарячим та напруженим.

Радість від перемоги

Так, у хотівській групі бучанська «Скидка» і «Дружба» з Мирівки зіграли внічию  — 4:4, обійшовши своїх конкурентів з Білої Церкви та Бородянки, і забронювавши собі місця на вирішальній турнірній стадії. «Дружба», яку підготував легендарний майстер мініфутбольних баталій Олександр Рисенко, стала фіналістом як переможець групи, оскільки мала кращу підсумкову різницю м’ячів. «Авалон» переміг бородянський «Легіон» з крутим рахунком – 11:1 та білоцерківську «Зміну» – 6:2.

У броварській групі переконливо вела перед «Софія» – футзальна дружина Софіївської Борщагівки, підготовлена колишнім збірником України Вадимом Гордієнком. Вона набрала максимум турнірних очок. Їй поступився навіть головний конкурент – місцевий «Авалон» з результатом 6:1. «Софія» забила стільки ж м’ячів переяславському «Дніпру», пропустивши при цьому лише двічі, та не залишила жодного шансу згурівській «Новій» – 9:2. Другу путівку до фіналу завоював «Авалон» – 5:3 з «Новою» та 4:0 проти «Дніпра».

На фінальній стадії чотири команди грали одна з одною по колу. У останньому, який став і вирішальним, матчі броварчани здолали бучанців з рахунком 2:1.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що сьогодні в Академії спорту Бучі відбувся фінал змагань «Кубок Незламності «Міста-Герої України» з міні-футболу для дитячих команд. Турнір, у якому взяли участь юні спортсмени з міст-героїв України, тривав два дні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: ПРО БРО

Нагору