Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На Бучанщині відкрили модульний дитячий садочок

У селі Загальці Бучанського району з’явився модульний дитячий садочок за сприяння Благодійного фонду «Угорська екуменічна служба допомоги-Україна».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської РДА.

Зазначається, що на відкриття закладу завітали заступник міністра закордонних справ і торгівлі Угорщини Левенте Мадяр та генеральний директор Угорської екуменічної служби Ласло Легел.

Модульний садочок повністю оснащений усім необхідним: меблі, ліжечка, іграшки, необхідне приладдя і засоби. До того ж він працюватиме на час відбудови зруйнованого російськими військами сільського дитсадка.

Відомо, що Угорщина також планує сприяти відбудові школи у Загальцях, приміщення якої зазнало руйнувань. Угорська екуменічна служба допомоги працює у напрямку підтримки громад, що постраждали від війни.

Додатково партнери збудують ще й дитячий ігровий майданчик для жителів деокупованого регіону.

Модульний садочок зсередини

Офіційне відкриття модульного садочку в Загальцях

Ігрова кімната для малюків у модульному садочку

Модульний садочок ззовні

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про  те, що досвід зведення модульних закладів освіти в Україні стане справжньою альтернативною зруйнованим українським школам, які постраждали під час повномасштабного вторгнення рф.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору