Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

ADRA Ukraine планує відновити пошкоджене житло ірпінців

Відома благодійна організація ADRA Ukraine допоможе відновити житло ірпінців, яке пошкодили російські окупанти.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на мера Ірпеня Олександра Маркушина.

«Сьогодні з президентом організації Леонідом Рутковським підписали Меморандум про співпрацю. Ми уже домовилися про надання мешканцям Ірпінської громади сертифікатів на 43500 та 91000 гривень на придбання будівельних матеріалів», – йдеться у дописі.

Зазначається, що для того, щоб подати заявку на їх отримання, варто зателефонувати безпосередньо на гарячу лінію ADRA Ukraine за номерами:

+38 067 667 75 12
+38 067 333 17 52
+38 093 170 67 39
+38 050 615 57 50

Відомо, що ADRA Ukraine готова допомогти кільком ірпінським ОСББ із відновленням пошкоджених дахів та утепленням фасадів.

«Ми вже подали список ОСББ, які мають такі потреби, і організація згідно з критеріями програми обере тих, кому надасть фінансування. Окрім цього, вона готова також надавати продуктові набори та іншу гуманітарну й соціальну допомогу переселенцям та людям, які залишились без власного даху над головою», – написав Маркушин.

Нагадаємо, що Благодійна організація ADRA Ukraine є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA), яке здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу.

Договір про допомогу у відновленні житла ірпінцям

Раніше Інформатор БІГ також розповідав про те, що в Ірпені продовжується демонтаж зруйнованих росіянами приватних будинків.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору