Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Угорщина допоможе звести нову будівлю ЦНАПу для Бучанської ОТГ

У Синяківському старостаті Бучанського району триває будівництво нової будівлі ЦНАПу, амбулаторії та поштового відділення.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на міського голову Бучі Анатолія Федорука.

Зазначається, що мер Бучі разом із заступником міністра закордонних справ Угорщини Левенте Мадяром, в.о. Київської обласної військової адміністрації Дмитром Назаренком та народною депутаткою України Юлія Гришина перевірили хід будівництва.

«Наразі тут залиті бетонні конструкції та проводяться підготовчі роботи для прокладання мереж. Обіцяють закінчити будівництво восени цього року. Проєкт фінансується Угорською екуменічною службою, що вже зробила значний внесок у розвиток Бучанської громади. За що їм щира подяка», – йдеться у дописі.

Гості міста також відвідали громаду, вшанували пам’ять загиблих бучанців у храмі святого Андрія Первозванного та подарували для місцевої церкви ікону Миколая Чудотворця.

 

Переглянути цей допис в Instagram

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про  те, що 15 березня у Бородянці відкрили новий Центр надання адміністративних послуг, який надаватиме близько 200 видів адмінпослуг.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору