Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

На автотрасі Київ-Житомир загинув один із творців Конституції – Володимир Стретович

6 квітня в автомобільній аварії на Житомирщині загинув колишній депутат Верховної Ради України Володимир Стретович.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на Радіо Свобода.

Він був одним із творців Конституції, президентом «Спілки пасічників України» та народним депутат кількох скликань. Саме Володимир Стретович запропонував зробити 28 червня Днем Конституції та вихідним днем. До того ж він був членом партії Християнсько-демократичного союзу й викладачем у Києво-Могилянській академії.

Деталі ДТП наразі не повідомляються, але, за неофіційними даними, аварія сталася на Житомирській трасі.

Поліція області лише зауважила, що аварія сталася на 146-му кілометрі автодороги Київ-Чоп, поблизу села Кам’янка Житомирського району.

«Близько 18:20 зіткнулися автомобілі Toyota RAV під керуванням 67-річного киянина та MAN TGX, за кермом якого перебував 60-річний житель Вінниччини. Транспортні засоби рухались у зустрічних напрямках. Унаслідок ДТП пасажир автомобіля Toyota, 64-річний житель Києва, загинув на місці події. Пасажирки цього ж транспортного засобу, дві 66-річні жительки столиці, з травмами були ушпиталені до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні. Також медична допомога без ушпиталення надавалась водієві кросовера», – пояснили правоохоронці.

Уточнюється, що наразі розпочато кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)  КК України.

Аварія на трасі Київ-Житомир, де загинув Володимир Стретович

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що 3 квітня у Київській області сталася масштабна аварія, у результаті якої відбулося зіткнення 10 транспортних засобів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Фото: поліція

Нагору