Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Київщині викрили проросійських інтернет-агітаторів

Служба безпеки України викрила прокремлівських інтернет-агітаторів на Київщині та закликали до захоплення влади в Україні.

Про це  повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на СБУ.

Відомо, що кіберфахівці СБУ заблокували злочинну діяльність переселенки з Маріуполя, яка створила декілька пропагандистських сторінок у соцмережах. Одна із них була орієнтована на користувачів з країн Євросоюзу, де жінка дискредитувала Сили оборони та викривлювала історичні факти про Україну.

Додатково затримали проросійського інтернет-агітатора з Бучі, який на забороненій в Україні платформі «Одноклассники» виправдовував воєнні злочини окупантів та популяризував групу «вагнера» разом з її власником пригожиним.

Зазначається, що під час окупації міста чоловік із родиною евакуювався на Прикарпаття, а в соцмережах шкодував, що загарбникам так і не вдалося окупувати Київ за три дні, аби скинути «нацистський режим».

Чоловік з Бучі, який підтримував дії рф

Працівники СБУ перевірили речові докази колаборанта

Переселенка з Маріуполя, яка підтримувала владу рф

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про те, що прокуратура викрила агентурну мережу спецслужб рф, до якої входив інженер-конструктор заводу «Мотор Січ» та неповнолітній мешканець Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору