Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Вишневому відкрили «Клас безпеки»

6 квітня у місті Вишневе в одній зі шкіл фахівці Служби порятунку спільно з органами місцевого самоврядування, освітянами, представниками поліції і партнерами «ЮНІСЕФ» відкрили «Клас безпеки».

Про повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу ДСНС.

Рятувальники зауважили, що в школі відкрили не просто «Клас безпеки», а цілий безпековий простір, який поєднав у собі корисне з приємним, – це клас-укриття.

Відомо, простір у класі розділили на спеціальні зони, зокрема, пожежна безпека, мінна безпека, цивільний захист, правила дорожнього руху та домедична допомога. До того ж, приміщення обладнали справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням, зразками ВНП та інтерактивними цікавинками.

А у день відкриття класу фахівці Служби порятунку провели урок безпеки для учнів-першачків.

«Рятувальники показали учням пізнавальні відео та пограли з ними в тематичні ігри. Погода також не стала на заваді проведення пізнавально-розважального заходу. На шкільному подвір’ї дітлахи радо вивчали спеціальну техніку пожежних та поліцейських», – йдеться у дописі.

Школярі уважно слухають представників ДСНС

Навчальні матеріали у безпековому просторі

Процес здобуття навичок під час навчальної практики

Раніше Інформатор БІГ писав, про у Вишневому на дитячому майданчику від удару гойдалкою загинув шестирічний хлопчик.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору