Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ГРОШІ

Говард Баффет та Річард Бренсон відвідали кінологів поліції Київщини

Під час візиту в Київську область філантроп Говард Баффет та світова знаменитість Річард Бренсон побували в Кінологічному центрі, що знаходиться в Ірпені.    

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Головне управління Національної поліції в Київській області.

Зазначається, що очільник фундації Howard G. Buffett Foundation постійно підтримує кінологічну службу, адже сам деякий час працював у поліції Сполучених Штатів та мав власного собаку, який і був його найкращим другом і напарником.

«Робота із собакою вкрай важка, але після наполегливих тренувань можна отримати неабиякий результат та вірного помічника. Впевнений, що нюх і вміння унікального захисника неможливо нічим замінити. Тому ефективне виконання функцій саме поліцейськими-кінологами забезпечить вдалу боротьбу зі злочинністю, особливо в умовах війни», – сказав Говард Баффет.

До того ж нещодавно благодійник подарував поліції Київщини 21 службового пса, які були привезені з Нідерландів та наразі вони проходять навчання з пошуку вибухівки, наркотичних засобів та розшуку осіб. Додатково із-за кордону від фундації прибули чотири спецмобілі Toyota Hilux, які призначені для комфортного перевезення чотирилапих копів.

«Дякую всесвітньо відомому філантропу за прихильність до поліції Київської області. Показ всьому світу наслідків ворожого безчинства на території України є надзвичайно важливим. Ми намагаємось повернутися до звичного життя і посилено працювати заради захисту громадян, але завдяки іноземній підтримці поліцейські завдання виконуться значно ефективніше, у тому числі і документація воєнних злочинів», – сказав генерал.

Нагадаємо, Говард Баффет очолює фундацію, робота якої спрямована на вирішення питань військових конфліктів. Фонд наразі активно підтримує поліцію Київщини й регулярно надає матеріально-технічну допомогу.

Очільник фундації Howard G. Buffett Foundation у кінологічній службі Київщини

Чотирилапі помічники, які віддано допомагають поліції Київщини

Говард Баффет спільно із керівником поліції Київщини Андрієм Нєбитовим вручив Весні Лободі чергове звання – капітан поліції

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що 10 квітня за підтримки філантропа і бізнесмена Говарда Баффета розпочали спорудження першої у країні фабрики-кухні, яка нагодує учнів навчальних закладів трьох громад – Бучі, Немішаєвого та Бородянки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору