Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

З балконного «ув’язнення» звільнили жінку в Ірпені

Дитина випадково закрила на балконі квартири маму, яка була без телефона, тож просила допомоги у перехожих. На виручку прийшла Муніципальна варта Ірпеня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Офіційний Telegram-канал Муніципальної варти Ірпеня.

Зазначається, що ця форс-мажорна ситуація сталася 11.04. До ситуаційного центру Муніципальної варти надійшов сигнал про те, що жінка з балкону на третьому поверсі гукає до перехожих про допомогу. Дитина ненароком зачинила маму на балконі. А в жінки не було при собі телефону, та й вона не знала як відчинити двері. Тим часом дитина залишалась сама в квартирі.

До того ж, і вхідні двері відкрити ззовні було неможливо, бо ключ був зсередини у замковій щілині. Тож жінка просила якось відчинити балконні двері,

«Інспектори Муніципальної варти одразу відгукнулись на прохання про допомогу, та відправились до будинку з драбиною та ломом. Спершу наші співробітники драбиною піднялись на дах ряду комерційної прибудови будинку, потім — безпосередньо до балкону квартири. Врятувати із пастки замкнуту на балконі дівчину вдалось за допомогою лома. Все закінчилося благополучно — двері вдалось відкрити навіть без будь-яких пошкоджень, а мати змогла потрапити до доньки, з якою, на щастя, нічого поганого не сталося», – йдеться у повідомленні.

 

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бородянці відкрили сенсорну та ресурсну кімнати для дітей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

                                                                                                                             Інесса Швець

Нагору