Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

У Бучі правоохоронці виявили наркотики на понад мільйон гривень

Поліція Київщини перекрила канал збуту наркотичних та психотропних речовин у Бучі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що правоохоронці Бучанського управління поліції спільно з працівниками Департаменту боротьби з наркозлочинністю НПУ зупинили 23-річного жителя села Блиставиця.

Хлопець переносив у коробці амфетамін та психотропи «Альфа-PVP», які попередньо були розфасовані та замасковані під посилку з одягом.

«Встановлено, що чоловік є кур’єром Інтернет-акаунту, який збуває наркотики. Під час невідкладного обшуку, в його помешканні поліцейські виявили чималу кількість речовин: понад кілограм амфетаміну, 500 грам «Альфа-PVP», наркотичний засіб «мефедрон» і прилади для вимірювання та розфасовки», – йдеться у дописі.

У той самий день, правоохоронцям вдалося виявили ще одного збувача наркотиків, ним виявився 32-річний наркодилер, який так само ніс в посилках з одягом на відправку близько 100 грам амфетаміну та 6 грам «Альфа-PVP». Чоловік зізнався, що “працює” наркокур’єром в Інтернет-каналі.

Відомо, що вартість вилученого в зловмисників товару, за цінами чорного ринку, понад мільйон гривень.

Розфасовані наркотичні речовини, які були виявлені у правопорушників

Виявлені правоохоронцями речові докази

Будинок, де поліцейські виявили місце зберігання наркотичних речовин

Раніше Інформатор БІГ також розповідав про те, що працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області спільно із працівниками Бучанського управління поліції Київщини викрили злочинне угруповання наркоділків із зіллям на понад 1 мільйон гривень.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору