Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Представники посольства Франції відвідали військове містечко у Гостомелі

У Гостомелі представники посольства Франції та керівництво Київської ОВА оглянули роботи з відновлення житла  за принципами економіки замкненого циклу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську ОВА.

Зазначається, що серед гостей, які побували у військовому містечку в Гостомелі були, зокрема, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен, один із засновників компанії Neo-Eco Бенджамін Констант, Генеральний директор Кирило Чернишук.

«Разом із головою Київської ОВА Русланом Кравченком та заступником Миколою Бойком гості оглянули роботи з відновлення за принципами економіки замкненого циклу, що проводить компанія Neo-Eco Ukraine. Загалом у військовому містечку демонтовано 5 багатоповерхівок», – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що прямо на місці сортують та переробляють матеріали, які  використають під час відбудови житла. Демонтажні роботи вийшли на  завершальний етап.

«Міжнародна підтримка України сьогодні у світі безпрецедентна й цінна як ніколи. За дорученням Президента робимо на рівні області все, щоб залучати якомога більше партнерів до відновлення Київщини. Вірю, що завдяки спільним зусиллям ми подолаємо страшні наслідки російської агресії на нашій землі. Київщина буде відновлена», — підкреслив Руслан Кравченко.

Роботи тривають

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у  Бучі побувала делегація Міллі Меджлісу Азербайджанської Республіки.

також Інформатор БІГ повідомляв, що Бучу відвідала делегація польського міста-побратима Катовіце.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Київська ОВА

Нагору