Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Міська влада закликає мешканців за можливості утриматися від відвідування місць поховань у поминальні дні

Київська влада закликає мешканців столиці та області за можливості утриматися від відвідування місць поховань у поминальні дні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу КМДА.

«Країна продовжує жити в умовах воєнного стану, тож візит краще перенести на безпечніший час, аби не створювати скупчення людей на місцях поховань і не наражати на небезпеку себе та близьких», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у випадку, якщо мешканці вирішать все ж таки відвідати місця поховань, то варто дотримуватися заходів безпеки, що є необхідними в умовах воєнного стану.

Департамент муніципальної безпеки з урахуванням правового режиму воєнного стану має вжити заходи для запобігання надзвичайних ситуацій та, в разі потреби, ліквідації їхніх наслідків на територіях місць поховань. Зокрема, залучає вибухотехнічні служби ГУ ДСНС та інших, до складу яких входять фахівці з розмінування.

Безпеку відвідувачів, порядок на місцях поховання і прилеглих до них територіях забезпечуватимуть представники ГУ Національної поліції та ГУ ДСНС.

До того ж під час поминальних днів на місцях поховань чергуватимуть бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщині оголошено «помаранчевий» рівень небезпеки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору