Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

«Антитіла» анонсували майбутній концерт у деокупованому Криму

Український поп-рок-гурт «Антитіла»анонсували свій перший концерт після звільнення Криму, який пройде у деокупованій Ялті 23 серпня 2024 року.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на гурт «Антитіла».

«Антитіла оголошують концерт у Криму. В Українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон «Авангард». З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали, настане день і ЗСУ повернуть контроль над Кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом. І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями», – заявили артисти.

У інтерв’ю для Суспільне Крим соліст гурту «Антитіла» Тарас Тополя розповів, що такий анонс є їхньою чіткою заявою, що «ми впевнені у перемозі».

«Це наша чітка заява на те, що ми впевнені у перемозі. Багато українських ЗМІ вже підхопили цю новину і спостерігається тотальна підтримка щодо цієї ініціативи. Щодо росЗМІ, то я ще не робив огляд публікацій, адже мене це не дуже цікавить. Впевнений, що там буде у когось щось «горіти» після такого анонсу», – сказав чоловік.

Тополя також звернув увагу на те, куди підуть кошти від квитків на концерт. Одна з версій – 130-й батальйон ТрО, бійцями якого є сам вокаліст та музиканти «Антитіл».

«Ми є бійці 130-го батальйону ТрО. Незважаючи на те, що в серпні ми вийшли з фронту, безпосередньо з передової Харківщини, ми залишаємося бійцями 130-го батальйону ТрО та знаходимося в резерві. Зараз наш батальйон з відновлення, на якому він перебував у Київській області, знову направлений у зону бойових дій на Бахмутчину. У нашому батальйоні є близько десяти військовослужбовців, які мають кримськотатарське коріння», – пояснив співак.

Відомо, що наразі гурт продовжує допомагати батальйону в рамках Благодійного Фонду «Антитіла».

«Щодо того, чи буде напряму направлено кошти з квитків, то я можу сказати так, що спочатку треба зрозуміти, скільки взагалі квитків буде придбано. Я завжди стояв на стороні кримських татар і завжди підтримував їх ініціативи. З великою любов’ю ставлюся до українців з Криму. Звісно, якщо будуть запити, то ми обов’язково будемо розглядати їх та реагувати», – наголосив Тополя.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про молоду українську піаністку Христину Михайличенко, якій довелося у 2014 році разом з родиною виїжджати з окупованого росіянами Криму на Київщину, але згодом її сім’я вдруге через війну залишала рідний дім.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору