Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

На американському телебаченні розповіли про візит Говарда Баффета на Київщину

Бізнесмен Говард Баффет розповів про свій візит на Київщину на міжнародному телеканалі CNN.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Поліції Київської області.

Відомо, що благодійник постійно показує ситуацію в Україні та допомагає у забезпеченні поліцейських для ефективного документування злочинів росіян.

Зазначається, що в сюжеті телеканалу філантроп розповів про свою поїздку, питання безпеки, життя громадян у звільнених регіонах та обсяг роботи правоохоронців під час розмінувань.

«Коли почалася війна, я зрозумів, що це лихо матиме глобальні наслідки для багатьох країн. Тому після поїздок я зустрічаюся зі своїми друзями, показую фотографії, на яких продемонстровані результати ворожого вторгнення, та пояснюю важливість допомагати Україні. Ми повинні розуміти, що це проблема для всього світу», – пояснив Говард Баффет.

Нагадаємо, що фундація Howard G. Buffett Foundation з моменту свого заснування зосереджує увагу на продовольчій безпеці та вирішенні питань військових конфліктів. Фонд не лише підтримує поліцейських, а й активно допомагає Україні у відновленні цивільної інфраструктури.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що українські рятувальники отримали 100 електрогенераторів від Фонду Говарда Баффета.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору