Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Донеччині загинув мешканець Ірпеня Володимир Сидорук

20 квітня обороняючи Україну від російських загарбників, у місті Дружківка, Донецької області загинув старший солдат, мешканець Ірпеня Володимир Сидорук.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що Володимир народився 4 січня 1974 року в місті Київ, а останні 15 років разом із дружиною проживав у Ірпені, в тому ж будинку, що і його дідусь – заслужений художник України Володимир Федорович Сидорук.

Захисник закінчив КНЕУ за спеціальністю радіомеханіка та здобув вищу освіту в Європейському Університеті.

«З перших днів війни вступив добровольцем до лав ЗСУ. Враховуючи його професійність та досвід, був зарахований до ремонтно-відновлювального підрозділу військової частини А0998 міста Яворів. Ремонтував бойову техніку, часто їздив за нею на лінію фронту. Завдяки його майстерності та знанням бойові машини, які були майже втрачені – відновлювалися та поверталися на передову», – йдеться у дописі.

Прощання з Володимиром Сидоруком відбудеться 29 квітня, о 13:00 у Храмі Святого Миколая Чудотворця (м.Ірпінь, вул. Садова, 59).

Церемонія поховання на Ірпінському кладовищі на Алеї Героїв почнеться о 13:30.

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на 29 сесії Ірпінської міської ради депутати проголосували за звернення до президента України з проханням заборонити діяльність УПЦ МП.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору