Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліцейські вилучили у власника розплідника 7 бійцівських собак

Під час слідчих дій у розслідуванні справи про те, що собаки покусали жінку з дитиною, у Михайлівці-Рубежівці правоохоронці вилучили у власника розплідника 7 собак породи кане-корсо.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Про те, що передувало вилученню собак, розповідають поліцейські, зазначаючи, що йдеться про ситуацію, яка сталася 11 квітня: «35-річна жінка разом із 7-річною донькою вийшли на прогулянку. У цей час їх сусід — власник розплідника вивів на повідку собак породи Кане-корсо без намордників та забув почати двері розплідника. Собаки, які знаходилися всередині, вибігли на двір та покусали матір з дитиною. Внаслідок укусів тварин мати з донькою отримала тілесні ушкодження у вигляді численних ран тулуба та кінцівок».

Проавоохоронці зазначають, що за фактом нанесення необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження слідчі після досудового розслідування [ ст. 128 ККУ].

Днями працівники поліції у ході слідчих дій правоохоронці під час обшуку у приватному домоволодіння в Михайлівці-Рубежівка вилучили 7 собак породи кане-корсо. Тварин відправили до ветеринарної клініки на перетримку.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у столиці планують створити перше офіційне кладовище для домашніх тварин.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору