Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Оприлюднено вартість проїзду в автобусах КП «Бучатранссервіс» 

Автобуси новоствореного КП «Бучатранссервіс» курсуватимуть визначеними  маршрутами з наступного тижня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

«На першому етапі комунальний транспорт перевозитиме пасажирів у межах Бучанської громади. Нагадаємо, це ті самі автобуси, які Буча минулоріч отримала як допомогу від муніципалітетів німецьких міст Дрезден та Бергіш Гладбах», – ідеться у повідомленні.

Сьогодні Бучанська міська рада розповіла, скільки коштуватиме проїзд у цих автобусах.

Маршрути 101 і 102: по Бучі та Ворзелю — 11 грн.; між містами — 19 грн.

 Маршрут 103 (із Бучі і навпаки): до Блиставиці — 11 грн, до Луб’янки — 19 грн, до Гаврилівки — 27 грн, до Раківки — 34 грн, до Синяка — 34 грн. Із Блиставиці (чи навпаки): до Луб’янки — 11 грн, до Гаврилівки — 19 грн, до Раківки та Синяка — по 27 грн. Із Луб’янки (чи навпаки): до Гаврилівки — 11 грн, до Раківки та Синяка — по 19 грн. Із Гаврилівки (чи навпаки): до Раківки та Синяка — по 11 грн. Проїзд маршрутом Раківка-Синяк коштуватиме 5 грн.

Маршрут 104 (із Бучі і навпаки): до Ворзеля — 11 грн, до Повороту на Бабинці — 19 грн, до Бабинців — 27 грн, до Здвижівки — 34 грн. Із Ворзеля (чи навпаки): до Повороту на Бабинці — 11 грн, до Бабинців— 19 грн, до Здвижівки — 27 грн. Із Повороту на Бабинці (чи навпаки): до Бабинців — 11 грн, до Здвижівки — 19 грн. Із Бабинців до Здвижівки чи навпаки — 11 грн. По Здвижівці — 5 грн.

Також КП «Бучатранссервіс» на графіці оприлюднила схеми маршрутів.

Маршрут №101

Маршрут №102

Маршрут №103

Маршрут №104

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що патрульні Київщини продовжують виявляти водіїв із фальшивими документами.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору