Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Наслідки нічного ракетного удару по Київщині

Уночі на Київщині уламок від збитої ворожої ракети пошкодив приватний будинок.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова.

«Частини ворожої ракети виявили на території населеного пункту в одному із районів області. Є часткові руйнування цивільної інфраструктури. Але завдяки майстерній роботі протиповітряної оборони ЗСУ вдалося уникнути людських жертв і перетворити на металобрухт чергову російську крилату ракету», – йдеться в дописі.

За інформацією керівника ОП Андрія Єрмака, вночі повітряні сили збили 23 з 25 ворожих ракет.

Зазначається, що у Києві впали уламки збитої ракети на присадибну ділянку у Голосіївському районі та в Шевченківському районі.

А у Київській області, в Бучанському районі у селі Мироцьке збита ракета (Х-55СМ) впала у подвір’я приватного будинку. Уламками пошкоджено покрівлю. Загиблих та потерпілих немає.

«Ще одна ракета виявлена в селі Тарасівка, Боярської ТГ, Фастівського р-ну, на полі. За характеристиками попередньо також зовні схожа на крилату ракету Х-55СМ. На Черкащині у лісовому масиві біля села Оршанець виявлено залишки ракети, за попередніми висновками Х-101. Внаслідок вибуху виникла пожежа, яку ліквідовано. Постраждалих немає. Вибуховою хвилею було пошкоджено 47 вікон будівлі комунального закладу «Черкаський обласний протитуберкульозний диспансер. Персоналом лікувального закладу проведено евакуацію 47 пацієнтів до неушкодженої частини будівлі. В Звенигородському районі знайдено місце падіння другої ракети без наслідків», – розповів він.

Наслідки нічних злочинів рф

Російська ракета, яка впала на території БІГ-регіону

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що над Київщиною знищено 35 ворожих безпілотників.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору