Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У 16 громадах Київщини запроваджено співпрацю ЦНАПів і нотаріусів

Центри надання адміністративних послуг Київської області і нотаріуси продовжують свою співпрацю. Наразі таку взаємодію запроваджено в 16 громадах області.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Департамент економіки Київської ОВА.

Зазначається, що з 5 травня було підписано черговий договір про співпрацю між Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Київ), відділенням Нотаріальної палати України у Київській області та територіальними громадами Київської області. Йдеться про Сквирську і Тетіївську міські ради, а також Чабанівську і Володарську селищні ради.

«Налагодження співробітництва між нотаріусами та ЦНАПами продовжується в частині електронної взаємодії та обміну інформацією, що міститься в реєстрі територіальної громади. Це дозволяє покращити комунікацію між сторонами договору, а також  підвищити якість обслуговування громадян. Громадянам така співпраця дає змогу отримати безкоштовні консультації нотаріусів у зручному для них форматі – офлайн або онлайн, а також підвищити правову обізнаність», – пише пресслужба.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що нотаріуси продовжать безкоштовно консультувати мешканців Ірпінської ОТГ.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору