Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Донеччині загинув захисник Іван Мінугалієв з Ірпеня

Неподалік Богданівки Донецької області загинув житель Ірпеня, захисник України Іван Мінугалієв, обороняючи Україну від російського вторгнення.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що Іван Мінугалієв 11 травня під час бойових дій.

«Іван народився 6 липня 1986 року в місті Ірпінь. Тут проживав та навчався. Подальшу освіту здобував у Київському ПЛБіКГ. У 2005 році був призваний на строкову службу, а в 2006 році призначений на військову службу за контрактом в Управління державної охорони України. В 2012 році демобілізувався з УДО України. Наступні роки своєї трудової діяльності займався меблевою справою. Був доброзичливою та чуйною людиною», – йдеться у повідомленні.

Під час повномасштабної війни з рф  був призваний на військову службу. Був навідником гірсько – штурмового відділення, гірсько – штурмового взводу, гірсько – штурмової роти військової частини А3892.

«На жаль підступний обстріл не дав йому побачити закінчення війни та миру в Україні… У нього залишились неповнолітня донька, мати, брат і сестра», – повідомляє про болючу втрату в громаді Ірпінська міська рада.

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що на Луганщині загинув житель села Синяк 43-річний солдат Дмитро Конобас.

Також Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі продовжать Алею Борців за незалежність.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору