Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині затримали банду, яка катувала людей та грабувала будинки

Правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке вчиняло напади на господарів приватних будинків у Бучанському та Броварському районах Київської області.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на пресслужбу Нацполіції.

Організатор групи – 29-річний житель столиці, який перебував у розшуку за бандитизм та викрадення транспорту. Розбійні напади він скоював разом із двома поплічниками.

Зазначається, що в Ірпені зловмисники вдерлися до будинку 70-річного чоловіка та нещадно побили його, вимагаючи гроші. Розбійники перерили весь будинок, забрали готівку і зникли.

А у селі Красилівка банда вчинила розбійний напад на родину підприємця. Озброєні зловмисники побили власника будинку, погрожували відрізати вуха, а згодом облили пальним та погрожували підпалити. Потерпілі мусили віддати всі заощадження.

Поліції Київщини вдалося затримати зловмисників у Хмельницькій області. До того ж саме перед тим, як вони готувалися вчинити черговий напад. Двоє осіб наразі перебувають у слідчому ізоляторі, третій учасник злочинного угруповання нині за кордоном, йому заочно повідомлено про підозру.

Відомо, що розбійники вночі вдирались в оселі, зв’язували і мордували людей. В Бучанському районі нападники жорстоко побили господаря, вимагали гроші. В Красилівці тероризували подружжя підприємців.

У ході 14 обшуків поліцейські вилучили автоматичну зброю, гранати, кайданки, пластикові хомути, засоби для відмикання дверей, банківські картки, одяг, в якому вчинялися розбої, та інші речові докази.

Відкрито кримінальне провадження за фактом розбою, спрямованого на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, вчиненого організованою групою в умовах воєнного стану, поєднаного із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень (ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу).

Правопорушникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Процес затримання злочинців на Київщині

Речові докази, що були вилучені у правопорушників

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що на Київщині затримано п’ятьох осіб, які знущались та здійснювали сексуальне насильство 11-річною дівчинкою. Четверо них – неповнолітні.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору