Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Підвищено тарифи для обленерго на 25-50%

Рішення про підвищення тарифи для обленерго на 25-50%  ухвалила Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Укрінформ.

Зазначається, що рішення про підвищення тарифів на розподіл електроенергії для більшості компаній-операторів систем розподілу НКРЕКП ухвалила учора, 23 травня, за результатами свого засідання. Це рішення передбачає поетапне підвищення тарифів на розподіл електроенергії на червень та на липень-грудень 2023 року для 22 операторів систем розподілу. Таким чином, передбачається зростання тарифів у середньому на 25-50%.

«Для обленерго, які розташовані на прифронтовій території, продовжено чинний тариф до кінця червня та встановлено нові тарифи з липня цього року. Це стосується таких компаній як “ДТЕК Донецькі електромережі”, “Запоріжжяобленерго”, “ДТЕК Високовольтні мережі”, “Луганське енергетичне об’єднання”, ДП “Регіональні електричні мережі”. Водночас, для компаній, що входять до підсанкційної Групи VS Energy, як-то «Житомиробленерго», ПРАТ «Кіровоградобленерго», ПРАТ «Рівнеобленерго», АТ «Чернівціобленерго» і АТ «Херсонобленерго», було запропоновано продовжити діючий тариф на один місяць», – зазначається у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що державна допомога єВідновлення запрацювала на території Київщини.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору