Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Надсучасний спорткомплекс у Бучі

У Бучі завдяки групі приватних інвесторів з Ізраїлю зʼявиться надсучасний спортивний комплекс з тренажерними залами, басейнами, саунами, джакузі і навіть хамам.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Головна мета ізраїльського проєкту – відродження регіону та створення вкрай необхідних реабілітаційних умов для бучанців.

Зазначається, що втілюють його на площі у понад 2,5 тисячі квадратних метрів – у приміщенні бучанського ТРЦ «Avenir Plaza», де буде не лише велика зона тренажерів, а й бійцівський клуб, зал для фітнесу та TRX-занять.

До того ж плануються активності і для дітей. Зокрема, лля них облаштують ігрову та навчальну кімнати, зал для групових занять, басейни – окремі для немовлят і старших діток.

«Ми бачимо, що українці намагаються повернутися до нормального життя, налагодити його, частково – і через заняття спортом. І ми щиро раді в цьому допомогти», – заявив представник ізраїльських інвесторів Алекс Сотовський.

Надсучасний спортивний комплекс до осені з’явиться в Бучі завдяки групі приватних інвесторів з Ізраїлю

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у День парків Буча анонсувала свято польської культури у міському парку.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору