Коломия До сайту

Незаконна торгівля контрафактними цигарками на Київщині

Детективи БЕБ скерували до суду обвинувальний акт відносно жительки Київщини за незаконну торгівлю контрафактними тютюновими виробами.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу ТУ БЕБ у Київській області.

Зазначається, що протягом 2022 року громадянка налагодила поставки незаконно виготовлених тютюнових виробів на території Київської області.

Під час обшуку детективи вилучили контрафактні цигарки на суму приблизно 900 тисяч гривень.

Правопорушниці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

За це підозрюваній загрожує штраф від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що Київська обласна прокуратура звернулася до суду з позовом про стягнення з фізичної особи шкоди, завданої кримінальним правопорушенням навколишньому природному середовищу внаслідок незаконного видобутку піску.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко