Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Чергова масована атака на Київщину: Що відомо

Під час 15 від початку травня повітряної тривоги на Київщині, було виявлено і знищено понад 40 повітряних цілей.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську МВА.

«Атака була здійснена зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, з району Каспію, ймовірно – крилатими ракетами типу Х-101/555. За попередньою інформацією, усі ворожі цілі в повітряному просторі Києва були виявлені та знищені.
Потерпілих та руйнувань у Києві не зафіксовано», – сказав начальник КМВА Сергій Попко.

За його словами, уламки крилатих ракет типу Х-101/555, які рф випустила зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, впали в Оболонському та Шевченківському районах.

На Київщині ж внаслідок нічного обстрілу російськими окупантами зайнялась будівля дачного кооперативу, але обійшлося без постраждалих.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що у результаті нічної атаки ворога в одному з районів області зайнялась будівля дачного кооперативу. Пожежа почалась близько 3:29 ночі.

«На місце прибули поліцейські Київщини та ДСНС. Рятувальники ліквідували пожежу. На щастя, обійшлося без потерпілих», – йдеться в дописі.

Наслідки ракетного обстрілу на Київщині

В області повітряна тривога тривала 4 години 29 хвилин. Завдяки Силам ППО практично усі ворожі цілі були знищені

Поліція Київщини продовжує встановлювати місця падіння уламків ворожих повітряних об’єктів та фіксує наслідки нічної атаки

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 28 травня під час ракетної небезпеки артилерійський катер річкової флотилії ВМС збив ворожий безпілотник в акваторії Київського водосховища.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору