Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Нічна атака дронів на Київщину

У Київській області внаслідок падіння уламків ворожих безпілотників пошкоджені кілька багатоповерхівок та травмовано пʼятеро людей.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на голову Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

«Під час повітряної тривоги працювала ППО. Фактів влучань в області не зафіксовано. Внаслідок падіння уламків пошкоджено декілька багатоповерхівок», –зазначив він.

Руслан Кравченко також додав, що в одному з будинків сталося загоряння на двох поверхах, але пожежу оперативно ліквідували:

Голова КОВА зауважив, що внаслідок нічної атаки травмовані 5 осіб: дві людини госпіталізовані до лікарні, а інші від госпіталізації – відмовилися. Всім постраждалим надана медична допомога.

До того ж уламками пошкоджені кілька автомобілів та нежитлові приміщення.

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов підкреслив, що внаслідок нічної атаки ворожих дронів пошкоджень зазнали 17 житлових об’єктів, серед яких — квартири громадян.

Відомо, що в одному з житлових комплексів унаслідок ворожої атаки люди дістали уламкові поранення, травми голови та забої.

Переважна більшість пошкоджень в оселях — розбиті стіни, вікна, двері та меблі.

В одному з районів Київської області унаслідок падіння уламків ворожих дронів загорівся трав’яний настил, але пожежу оперативно локалізували та ліквідували.

Постраждалі від атаки дронів жителі Київщини

Наслідки атаки російських дронів

Переважна більшість пошкоджень в оселях – це розбиті стіни, вікна, двері, меблі

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що під час 15 від початку травня повітряної тривоги на Київщині, було виявлено і знищено понад 40 повітряних цілей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору