Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Гостомелі офіційно відкрили мурал Очі

29 травня у Гостомелі презентували мурал присвячений матерям військових, які зараз боронять рідну країну та тим, хто віддав своє життя за нашу свободу й незалежність.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську СВА.

Зазначається, що стінопис створила художниця з Гостомеля Ірина Романченко спільно з Сергієм Редьогою – художником з Харкова.

Заступник начальника Гостомельської СВА Леонід Вінцевич також долучився до відкриття муралу, і у своїй промові зазначив, що сила і любов материнського серця має вшановуватися та підтримувати дух.

“«Очі» – це подяка та шана матерям, які виховали сміливих та сильних духом дітей, які щодня боронять Україну та кожного з нас”, – пише пресслужба.

До того ж на відкритті мешканці громади ж долучитися до збору на прилад нічного бачення для тренера Гостомельської команди з хортингу «Спарта» Сурена Саргасяна, який також наразі боронить Україну від ворожої навали росіян.

Збір на прилад нічного бачення для Сурена Саргасяна

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 31 травня в Гостомелі консультуватимуть лікарі Національної академії медичних наук України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору