Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі зросла кількість випускників

Сьогодні останній дзвоник пролунав для 407 випускників Бучі: цьогоріч у місті їх навіть більше, ніж було до повномасштабного вторгнення рф.

 Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що це був перший повноцінний останній дзвоник після звільнення міста кількість випускників у Бучанській громаді зростає. Цього року  їх більше, ніж було у попередні роки.

Так, у 2021 році було 373 випускників, у 2022 — 349, а цьогоріч останній дзвоник пролунав для 407 хлопців і дівчат.

Фото на згадку про шкільні роки  «Підготовка до навчального року після окупації стала для нас величезним викликом. Але нам вдалося залучили всі ресурси, щоб вчасно розпочати навчання з урахуванням безпечних умов для наших дітей», – зазначається у повідомленні.

Останні дзвоники сьогодні відбулися у 16-ти школах, ліцеях, гімназіях Бучанської громади.

На порозі дорослого життя

У молодших школярів теж святковий настрій!

“Зокрема, у Бучанській школі №1 провели аж два свята. Перший — для учнів 1-7 класів. Це була Перша шкільна велогонка з медалями та призами. А також — нагородженням відмінників у Бучанському міському парку. Урочистості для старших — 8-11 класів провели на території школи. Нагороди отримали переможців конкурсів та олімпіад, відмінники. Лінійки з нагоди останніх дзвоників пролунали й для випускників початкової школи №11, ліцеїв №3, 4 та 5, гімназії №2”, – зауважують у Бучанській міській раді.

Шкільний вальс

З мрією про мир

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що цьогоріч Синяківський ліцей №15 відзначає 40-річний ювілей. У довоєнний час тут сформувались традиції, які у навчальному закладі вирішили продовжити.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Інформатор БІГ та Бучанська міська рада

Нагору