Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Поліцейські Київщини викрили двох дівчат, які незаконно переправляли чоловіків через кордон

На Київщини правоохоронці викрили чергову схему незаконної переправи осіб через державний кордон.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу поліції Київської області.

Відомо, що двоє дівчат віком 18 та 21 року через Інтернет шукали чоловіків призовного віку, які хотіли виїхати з України. За свою незаконну діяльність вони отримували від 4 до 7 тисяч доларів США. А щоб уникнути викриття, підозрювані спілкувалися з клієнтами виключно через месенджери.

“Зловмисниці, проводили онлайн-бесіди в Telegram, де вони надавали свої поради щодо можливості незаконного перетину кордону. Також вони вносили дані клієнтів до бази «Шлях»”, – йдеться у дописі.

Слідчі повідомили фігуранткам про підозру за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України [ч. 3 ст. 332 ККУ]. Їм загрожує до 9 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що аферисти, які під виглядом волонтерів чи благодійних фондів збирають кошти з довірливих людей нібито для ЗСУ, можуть підкріплювати свої пости знімками військових, взятих з інтернету.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору