Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

У Ворзелі збудують багатопрофільну лікарню

У Ворзельському старостаті з’явиться нова Бучанська багатопрофільна лікарня.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на мера Бучі Анатолія Федорука.

Відомо, що для цього уряд виділяє 240 мільйонів гривень.

«Це потреба не лише нашої громади, але й всієї області. Плануємо багатопрофільну лікарню, яка надаватиме спеціалізовану вторинну допомогу пацієнтам на сучасному рівні», – заявив Федорук.

До того ж за прийнято рішення про передачу об’єктів для відновлення Державному агенству відновлення та розвитку громад інфраструктури, а саме – відбудова будинку на Яблунській, 17 та проведення капітального ремонту у будинку по вулиці Гмирі, 11/6.

Додатково проголосували про внесення подання Президентові України про присвоєння звання «Герой України» захиснику Бучі Володимиру Ковальському та затвердили програму шефської допомоги військовим частинам ЗСУ, Національної гвардії України на 2023-2024 роки.

Важливо, що це стосуватиметься бригад, які базуватимуться у Бучанській громаді.

Голосування на засіданні сесії Бучанської міськради

Процес прийняття рішення щодо покращення життя у БІГ-регіоні та допомозі українським захисникам

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у червні спеціалісти мобільної медичної бригади від МdM «Лікарі світу» проведуть безкоштовні медичні огляди для мешканців Макарівської громади а також надаватимуть препарати для лікування відповідно до показів після огляду.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору