Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Жителі Київщини додатково можуть реєструвати транспортні засоби та змінювати посвідчення водія в п’яти ЦНАПах області

Жителі Київської області можуть реєструвати транспортні засоби та змінювати посвідчення водія в п’яти центрах надання адміністративних послуг, зокрема: у ЦНАПах, які утворені Броварською, Українською міськими, Великодимерською, Гостомельською та Чабанівською селищними радами. До того ж у регіоні продовжують функціонувати 9 територіальних сервісних центрів Міністерства внутрішніх справ України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Департамент економіки Київської ОВА.

Зазначається, що таке нововведення дозволить підвищити доступність адміністративних послуг, що надаються сервісними центрами МВС, на території Київської області.

Протягом І кварталу 2023 року цими послугами скористалися близько 200 осіб.

Послуги сервісних центрів МВС найближчим часом можна буде також отримати у ЦНАПах Березанської, Боярської, Тетіївської міських та Дмитрівської сільської рад.

А з 1 червня 2023 року МВС запускає пілотний проєкт з оновлення правил складання водійських іспитів. У рамках проєкту класи для теоретичних іспитів будуть обладнані приладами, які виключають наявність так званих «сліпих зон». А легкові автомобілі, що використовуються для здачі практичних іспитів, обладнають приладами для відеофіксації та запису розмов.

У Київській області участь у проєкті візьмуть три територіальні сервісні центри МВС, а саме: центри Білої Церкви, Переяслава та села Софіївська Борщагівка.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомельському ЦНАПі реєструють на отримання їстівної картоплі для ВПО з областей, де наразі проходять бойові дії, а також для тих, хто не отримував картоплю для посадки раніше.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору