Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

Потрібно працювати, підтримувати наших військових і наближати Перемогу – Олександр Унинець

Олександр Унинець – майстер дільниці водопостачання, який після наступу рашистів вирішив приєднатися до сил територіальної оборони – щоб захищати рідні землі від ворога.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на КП «Бучасервіс».

«Згадую 24 лютого: з самого ранку лунали вибухи, а в будинку почали трястися вікна. Тоді ще ніхто не знав, що почалась війна, а потім я вирушив на роботу розвантажувати генератори на базі «Бучасервіс»: готувалися до будь-яких ситуацій», – згадує Олександр.

Він зізнається, що в той момент страшно не було, навпаки – потрібно було об’єднуватися для того, щоб здолати ворога. Саме тому 26 лютого Олександр добровільно пішов в тероборону та чергував на блокпосту в Рубежівці і Ворзелі.

«9 березня я вивіз сім’ю у Львівську область, а сам повернувся на Київщину, в Білогородку. Там теж наші хлопці стояли. Завезли їм трохи їжі і ліків – усього найнеобхіднішого. Там ми і чергували до 1 квітня», – розповів бучанець.

Одразу після звільнення Київщини, пан Олександр забрав рідних і повернувся додому, де приступив до роботи, зокрема, чистив вулиці Бучі від розбитої техніки.

«Потрібно працювати, підтримувати наших військових і наближати Перемогу. Я вірю, що скоро цей День настане, і Україна буде справжньою європейською країною», – наголосив Олександр Унинець.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі підтримали звернення до Президента щодо присвоєння звання «Герой України» захисникові Бучі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору