Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ущент згорів будинок у Гаврилівці

Учора, 3 червня,  о 17:10 в житловому будинку Гаврилівки на вулиці Михайленка сталась пожежа, внаслідок якої постраждало троє людей.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду

Зазначається, що вогонь палав на другому та частково – на першому поверсі у час, коли  прибули рятувальники. О 18:40 вогонь вже загасили повністю, однак постраждали троє людей, які перебували в будинку – вони з опіками знаходяться в реанімації.

Під час пожежі постраждали люди

« Це 39-річний чоловік, немісцевий. Він з 80% опіків тіла у критичному стані в реанімації. Інші дві потерпілі — місцеві жительки. Вони також у реанімації з опіками 30% тіла. Це не власники будинку — житло здавали в оренду», — розповідає в.о. старости Гаврилівки Ярослав Дяченко.

За його словами, будинок згорів дуже швидко. Його відремонтувати вже не вдасться, і власники будівлі планують її знести.

Коли приїхали рятувальники, вогонь уже палав

Нині на місці працюють слідчі. У Бучанській громаді повідомили, що будинок  зайнявся через вибух. Втім, точно причина пожежі досі не встановлена.

Рятувальники оперативно погасили пожежу, але будинок вже не врятувати

Поліція Київщини закликає громадян дотримуватись правил пожежної безпеки, бути уважним та обережним!

Господарі планують знести залишки будівлі

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на будівельному майданчику в селі Михайлівка-Рубежівка, де реконструюється гуртожиток для ВПО, невідомі пошкодили щойно встановлену огорожу.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада та поліція Київщини

Нагору