Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Розпочався капітальний ремонт ЖК «Мюнхаузен» в Ірпені

В Ірпені розпочався капітальний ремонт ЖК «Мюнхаузен» на вулиці Київській, 53. Роботи відбуваються у рамках програми «Відбудова України» платформи UNITED24.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на мера Ірпеня Олександра Маркушина.

Зазначається, що на початку повномасштабної війни ЖК «Мюнхаузен» тимчасово опинився в окупації та був напівзруйнований росіянами. Зокрема, зі 131 квартири, 37 – згоріли вщент. До війни у будинку мешкало 390 ірпінчан, з них близько 90 дітей.

Після деокупації мешканці будинку об’єдналися та самостійно відновили дах. Будматеріали отримали від міськради.

«Нині на капітальний ремонт будинку UNITED24 збирає 127 000$. Підрядники обіцяють закінчити всі роботи до жовтня. Приємно бачити швидкий темп роботи. Хочу щиро подякувати ініціативі UNITED24 та нашій амбасадорці у програмі «Відбудова України» Еліні Світоліній за допомогу у відновленні осель ірпінців!» – зауважив очільник Ірпеня.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що громадські організації «Невидима» та «Голос ромні» створюють у місті Ірпінь Жіночий центр «Місце сили» і запрошують на курси перекваліфікації в межах проєкту «Соціальне-економічне відновлення жінок з уразливих категорій».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору