Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Корисне

У Бучі запрацював безкоштовний Центр психологічної підтримки для постраждалих від війни

У Бучі відкрили новий безкоштовний Центр психологічної підтримки для постраждалих від війни – «RAZOM з тобою».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що працюватиме він в приміщенні Центру соціальної підтримки «Турбота», що в Бучі на вулиці Енергетиків, 19. Цей проект посилить Бучанський центр психологічної допомоги, створений за координації між Бучанською міською радою, CESVI та International Medical Corps.

Допомогу планують надавати усім мешканцям Бучанської громади, зокрема, родинам військовослужбовців та внутрішньо переміщеним особам.

«Кожен з нас по-своєму переживає ті жахіття, які несе з собою війна. І лікувати душу, загоювати моральні рани – не менш важливо, ніж піклуватися про своє фізичне здоров’я. Я закликаю усіх не боятися психологів, не соромитися звертатися за допомогою, не ігнорувати навіть найменші прояви психологічних травм, особливо – у дітей», – резюмувала Евеліна Курілець, директорка Благодійного фонду «Разом для України».

Якщо ви бажаєте скористатися послугами центру, то записатися можна вже зараз. Номер телефону: +38 (096) 322 16 06. Центр працює по буднях з 9:00 по 17:00, а по вихідних – за потреби.

Надання психологічної допомоги у Бучі

Працюватиме він в приміщенні Центру соціальної підтримки «Турбота», що в Бучі на вулиці Енергетиків, 19

У Центрі психологічної допомоги є індивідуальний підхід до кожного

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 7 червня у Гостомельський громаді відбудеться чергова виїзна консультація лікарів Національної академії медичних наук України.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору