Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Київщина підтримала бійців на Донецькому напрямку великою допомогою

Представники Київської обласної військової адміністрації відвідали бійців 72-ї бригади ім. Чорних Запорожців, які боронили Київщину, на позиціях в Донеччині та передали захисникам велику допомогу від громад Київщини.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на голову КОВА Руслана Кравченка.

«Завжди підтримуємо зв’язок та допомагаємо нашим хлопцям. Отримав від військових бойовий прапор бригади. Це цінний подарунок. Вдячний кожному захиснику та кожній захисниці за мужність і стійкість. Готуємо наступний виїзд до бійців бригади. Сьогодні завдяки кожному, хто виборює нашу перемогу в боях, ми вже відбудовуємо те, що зруйнували росіяни. Разом йдемо до перемоги. Слава Україні», – йдеться в дописі.

Від усієї Київщини передали нашим захисникам броньований автомобіль, пікап, два джипи, авто швидкої допомоги з необхідними медичними препаратами, 21 дрон-«мавік», обладнання для шпиталю та продукти харчування.

Зазначається, що 72-га окрема механізована бригада ім. Чорних Запорожців на початку повномасштабної війни боронила Київщину. До того ж одна з танкових битв за участі бійців бригади вже стала для українців легендарною.

Допомога для наших бійців на Донецькому напрямку

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що друга партія допомоги від громад Київщини поїхала на Херсонщину.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору