Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Кінолог поліції Київщини та її чотирилапий напарник вибороли найбільше призових місць

Кінолог поліції Київщини та її чотирилапий напарник виборили найбільше призових місць на змаганнях з пошуку вибухових речовин серед кінологічних служб.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що 18 червня відбулись змагання з пошуку вибухових речовин серед кінологічних служб, де взяли участь 30 команд силових структур з усієї України.

У фінал змагань вийшли одразу два кінологічні розрахунки, що представляли поліцію Київщини – Олена та німецька вівчарка Пан, які тільки-но повернулися з Херсону, де несли службу у зведеному загоні, та кінолог Валентина і її вихованець – службовий пес Ібро, якого восени Кінологічному центру в Ірпені передав фонд Говарда Баффета – вони вибороли найбільшу кількість призових місць.

«Вже понад пів року я займаюсь з Ібро тренуваннями по пошуку вибухових речовин. За цей час пес-детектор опанував матеріал, пройшов курс у Житомирській академії поліції та здав іспит на відмінно», — пояснила кінологиня.

Кінолог поліції Київщини та її чотирилапий напарник виборили найбільше призових місць

Олена та німецька вівчарка Пан

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що в Ірпені відбувся перший велопробіг «Незламний Ірпінь».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору